català · castellano · english
  • Bybsa
Presentació
Vista aérea de Talleres Bybsa

BYBSA es una empresa familiar que es dedica des de fa més de 35 anys a el disseny, muntatge i manteniment de tot tipus de maquinària especial automatitzada.

 

A BYBSA disposem d'un gran equip d'enginyers mecànics i electrònics capaços d'analitzar i dissenyar tot tipus de solucions per a línies de producció, o millorar i dissenyar maquinària feta a mida per a qualsevol procés productiu, ja sigui utilitzant solucions simples i mecàniques , com les més avançades i complexes aplicacions de control i detecció de tot tipus (control numèric, detecció òptica de contorn, sensors làsers, ...).

 

BYBSA, també disposà d'un excel·lent conjunt de mecànics altament qualificats, gracies als quals tots els projectes dissenyats pels nostres enginyers poden ser fabricats i ajustats en les nostres instal·lacions, fet que permet optimitzar costos i temps en la fabricació de la maquinària.

 

BYBSA ofereix tots els serveis seguint uns ideals i valors molt importants per a nosaltres. Seguim un ideal de superació tecnològica treballant sempre amb la màxima confidencialitat i responsabilitat. Així, podem oferir als nostres clients els productes més innovadors i adequats del mercat de la automatització dintre d'un ambient totalment confidencial i sobretot amb la responsabilitat de que totes les nostres aplicacions compleixin amb tots els requisits de la normativa CE.

 

BYBSA acompleix tots els requisits establerts per la normativa UNE-EN-ISO 9001/00, amb el certificat numero 013/05, del institut de certificació CDQ.

Certificació: UNE-EN-ISO 9001:2015

Balmaña y Balmaña
Empresa certificada
UNE-EN-ISO 9001:2015

Disseny web Barcelona: Montaweb.com
Informació legal
x

Empresa: Tallers BYB, S.A.

NIF: A-08411159

Adreça: Sant Genis s/n, Palafolls - 08389 - Barcelona

Telèfon: 937 62 00 95

E-mail: info@bybsa.com